Information om producenten af solcellepanelerne

Ved køb af solcelleanlæg er det vigtigt at være bevidst om, at der er tale om en investering og ikke en udgift. På aktiemarkedet vil det sjældent være de billigste aktier, der er den bedste investering - dit mål bør være at opnå det største afkast, hvilket ikke nødvendigvis sker gennem det billigste alternativ. fabrik.jpgDer er de seneste år kommet flere kinesisk producerede solcelleanlæg på markedet, men ligesom med de fleste andre områder er produktionen af solcelleanlæg en kunst, der er let at lære men uhyre svær at mestre. Af samme grund er tilliden til producenten vigtig, hvorfor vi har været rundt og besøge flere af de europæiske solcellefabrikker, før vi foretog vores valg. Vi har stillet som krav, at leverandørerne skal kunne dokumentere deres resultater og høre til iblandt de bedste i branchen.

Yellow Energy har valgt at samarbejde med den tyske Aleo Solar, som er en af Europas dygtigste producenter af solcellepaneler og deres kvalitet og pålidelighed er veldokumenteret. Produktionen af solcellerne finder sted på en af de største og mest moderne fabrikker i Europa, placeret i Tyskland nær Prenzlau og en anden fabrik i Spanien nær Barcelona.

Et solpanel produceret hos Aleo Solar gennemgår en grundig kvalitetstest før det forlader fabrikken. For at få det højest mulige afkast af solcelleanlægget, er det vigtigt, at kun solceller med maksimal ydeevne bruges og samles hensigtsmæssigt i hvert modul. Derfor er kvaliteten af hver celle undersøgt af Aleo Solar med celletesteren før produktionen går i gang. Aleo Solar yder en garanti for, at solcelleanlægget vil opretholde 80 % af den nominelle ydelse de næste 25 år.

okotest.jpgI 2010 fik Aleo Solar topkarakter i den store tyske Öko-test og blev kåret som vinder ud af 15 forskellige producenter af solcellepaneler. Öko-testen er udarbejdet af Tysklands største forbrugermagasin. Testen var baseret på ydelsesmålinger og en række kvalitetsegenskaber. Aleo Solar fik ikke en eneste anmærkning og opnåede den højeste vurdering i testen. Læs mere om Öko-testen og se vurderingen af vores solcellepaneler her.

stiftungwaren_test.jpgVores tyske solcelleproducent har ligeledes fået titlen som test-vinder af Stiftung Warentesten, et forbruger magasin i Tyskland. Her blev Aleo Solar tildelt den højeste karakter 1,9 point. I særdeleshed fik Aleo Solars solcellepaneler høje karakterer for den opnåede elproduktion, pålidelighed og sikkerhed. Stiftung Warentesten inkluderer 15 forskellige producenter af solcellepaneler.

Den høje kvalitet og den dokumenterede ydelsesgaranti gør, at Aleo Solars solcellepaneler sikrer den bedste investering for dig på lang sigt. Som en ekstra sikkerhed tillader Aleo Solar kun positive afvigelser i ydelseseffekten på +3% for alle solcellepaneler, som forlader fabrikken.