Rådgivning om solcelleanlæg

Vi stræber efter at være branchens bedste leverandør, og du kan derfor forvente, at vores løsninger tilbyder dig:

1. Et økonomisk udbytte, og
2. Muligheden for at tage ansvar og bidrage til et bedre miljø.

Vi tilbyder dig færdige løsninger i form af solcelleanlæg, hvor du nemt og overskueligt kan komme i gang med din egen strømproduktion. Vores solcelleanlæg er derfor sammensat i komplette løsninger, som er lige til at gå til. At blive sin egen strømproducent er nemt, og det er vores opgave, at gøre det muligt for dig på en sikker og overskuelig måde.

Hustag.pngVed investering i et solcelleanlæg vil man ofte spørge om ’hvilket solcelleanlæg er det bedste?’. Der findes flere forskellige muligheder, men generelt afhænger spørgsmålet af dine ønsker og det tilgængelige monteringsområde.

Solcellemoduler varierer kun meget lidt i størrelse, hvorfor ydelsen pr. kvadratmeter kan være afgørende. Har du et stort tag til rådighed, vil det være billigere at basere solcelleanlægget på de mindre effektive moduler, da det vil give en samlet lavere pris på anlægget.

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning, hvor vi udarbejdet et tilbud på solcelleanlæg, hvor vi klarlægger det bedste anlæg ud fra betingelserne for monteringsstedet. I løbet af denne proces vil vi rekvirere plantegningerne for dit hus hos din kommune og derefter få foretaget ingeniørberegninger af hvilke muligheder du har og hvilken af disse solcellepaneler, der resulterer i det bedste afkast.