Kvaliteten af solcellepanelerne

Solcellepaneler fra Yellow Energy er af høj tysk kvalitet og har gennem årene vundet flere forbrugstest, miljøtest og vejrtest.

 

trae.pngBæredygtighed spiller en vigtig rolle i Yellow Energy. Alle modulkomponenter kan genbruges. Desuden kan solcelle modulerne producere den nødvendige energi til egen produktion inden for 1,5-2 år. Gennem hele dets levetid på over 20 år, producerer solcellemoduler fra Yellow Energy ægte grøn energi.

 

 

PV_cycle.pngVores tyske solcelleproducent er medlem af PV-cycle, som er en forening af førende producenter af europæiske solcelleindustri. Foreningen har udviklet en tilbagetagningsordning og genanvendelsesprogram for solcellemoduler.

 

 

DVE.pngForeningen Elektrisk, elektronisk og informationsteknologi (VDE) bekræftede efter 18 test, at alle typer moduler fra vores producent Aloe Solar, er certificeret i overensstemmelse med den internationale regulering IEC/EN-61215 og IEC/EN-61730. I henhold til den udvidede belastningstest er modstandsdygtig over for en stor mængder sne og is.

 

SGS.pngSGS (Societe Generale de Surveillance SA) er en uafhængig Schweizisk testinstitut, der har lavet korrosion testning af solcellepaneler, hvor de udsættes for en salttåge test. Ved testen sprøjtes en saltopløsning ind i et testkammer til solcellepanelerne. Salttåge test er specielt anbefalelsesværdigt for produkter, der anvendes i drift tæt på kysten.

Fire af Yellow Energys solcellemodultyper har ligeledes bestået ammoniak modstandstesten udført af SGS, der viser, at ammoniakdampe ikke forårsager fald i ydeevne i en periode på mindst 20 år. Det betyder, at solcellemodulerne fra Yellow Energy er velegnet til montering på landbrugsbygninger, hvor der holdes dyr. Efter at have bestået ammoniaktesten, er de polykrystallinske aleo moduler S_16 og S_18 samt monokrystallinske modul S_17 og S_19 nu blevet erklæret for ammoniak-resistente. En levetid på mindst 20 år er simuleret med en testvarighed på 1.500 timer. Modulerne blev udsat for ætsende ammoniakgas i en koncentration på 750 ppm ved en relativ luftfugtighed på 70% og en temperatur på 70 grader Celsius.

 

Untitled-5.pngVores solcellepaneler er blevet kåret som vinder i flere forbrugertest for grøn energi. Stiftung Warentest og Öko-Test er de to store forbrugermagasiner i Tyskland, som begge uafhængig af hinanden har kåret vores tyske producent Aloe Solar som testvinder.

Solcellepaneler fik tildelt en score på 1,9 point ud af 2 i Öko-Testen og blev dermed topscoren i testen blandt 15 solcelleproducenter fra hele verden.

oko-test.png

 

 

 

 

Med solcellepaneler fra Yellow Energy får du grøn elektricitet produceret på en grøn måde. Producentens miljøledelsessystem er certificeret i henhold til DIN EN ISO 14001 siden 2003.