Hvis du er interesseret i ideen om at bruge gratis, miljøvenlig energi til at drive din husstand, og du vil have et solpanel-array installeret, er et af de mest basale krav, du har brug for at holde styr på, antallet af solcellepaneler, som du brug for. Har du brug for ekstra penge til at købe solpaneler, kan du tjek oversigten over sms lån her.

Der er mange faktorer, der bestemmer, hvor mange du skal bruge, og hvor mange du faktisk vil være i stand til at købe. Nogle af disse inkluderer resultaterne af dit energiforbrugsmålberegning (hvor meget energi dine husholdningsapparater og enheder har brug for for at fungere korrekt), det budget, du har til rådighed, og den type solpanel, du bruger.

Afhængig af om du overvejer at købe et højteknologisk solpanel, eller du overvejer at bygge dine egne paneler selv ud af billigere materialer, kan priserne variere. Derfor kan antallet af solcellepaneler, du kan sammensætte i en matrix, være forskelligt, og deres kvalitet kan muligvis også vurderes.

Beregning af energiforbrug

Hvis du vil bestemme nøjagtigt, hvor mange solcellepaneler du har brug for, er det vigtigt at måle den mængde energi, et solcellepanel kan tilbyde, og sammenligne den med den værdi, du har brug for. I betragtning af at en normal husstand bruger cirka 8000 – 9000 kwh på årsbasis, og det faktum, at et $ 300 solcellepanel af god kvalitet kun kan give omkring 100 – 200 watt energi, kan antallet af paneler, du har brug for til at drive hele dit hjem, muligvis være ganske betydelig.

Afhængig af dine behov er du måske ikke altid nødt til at bruge så meget energi regelmæssigt. Især hvis du er en miljøentusiast, og du ved, hvordan du vælger apparater, der giver bedre funktionalitet, mens du bruger mindre energi, kan du faktisk muligvis reducere dette antal til halvdelen eller endnu mindre.

Hvis du ønsker at bygge dit eget solcellepanel, kan du muligvis opleve, at produktionsomkostningerne effektivt kan reduceres til under 1200 kr. for et standard 36-celle solcellepanel. Afhængig af kvaliteten på dit hjemmelavede solpanel, behøver du kun ca. 30 eller 40 paneler for at give nok strøm til hele dit hjem.

Dette antal kan stadig være for stort, men det kan reduceres, hvis du ønsker at bruge en ekstra type energi, f.eks. Vindkraft. Dette kan give dig mere energi på overskyede og regnfulde dage, når solcellepaneler ikke fungerer så godt, og reducere behovet for paneler til det halve eller endda mindre.

Vær forsigtig, da forskellige typer solceller giver en varierende mængde energi. Du kan dog nemt beregne energiudbyttet: Når du har bygget dit DIY solcellepanel, måler du den strøm og spænding, det producerer, og multiplicerer dem for at opnå wattværdien. Som et resultat tilbyder et lille, 6 ampere solcellepanel, der producerer 12 volt, for eksempel ca. 72 watt.

Nu kan et så svagt solcellepanel ikke give dig for meget energi, men den gode nyhed er, at der er mange billige paneler på markedet, der kan tilbyde to eller flere gange så meget strøm, og du behøver ikke at betale mere end 300 til 400 dollars for en. En solarray, der er lavet af 10 til 20 af disse paneler, vil derfor repræsentere en bæredygtig mulighed, når det kommer til at drive et stort antal lavenergi-apparater eller -apparater.

Forskellige solcellepaneltyper

Den hastighed og effektivitet, som solceller er i stand til at omdanne solenergi til elektricitet, spiller også en rolle i afgørelsen af, hvor mange solcellepaneler du har brug for.

Når det gælder paneler, der bruger monokrystallinske solceller, er mængden af ​​sollys, der er nødvendig til frembringelse af en specifik mængde energi, langt mindre end i tilfældet med tyndfilm eller polykrystallinske celler.

I 2010 var et firma, der producerer monokrystallinske solpaneler af høj kvalitet, i stand til at bryde verdensrekorden for solenergieffektivitet og producerede solceller, der kunne omdanne mere end 24% af solens stråler til brugbar elektrisk energi.

Nogle forskere mener endda, at det i løbet af få år kan være muligt at skabe monokrystallinske solceller, der er i stand til at gå ud over 30% eller endda 40% -mærket, hvilket markant øger effektivitetsgraden for disse typer solceller, og at af solenergi generelt.

Et godt eksempel på den energieffektivitet, som disse solcellepaneler kan tilbyde, er, at et solcellepanel, der bruger i alt 36 monokrystallinske celler, generelt kan producere omkring 100 til 130 watt. Dette betyder praktisk taget, at hvis du ønsker at få 1 kw (1000 watt), har du brug for ca. 10 af disse paneler. Afhængigt af panelets kvalitet og brand kan priserne ligge mellem $ 3000 og $ 5000 for denne plan.

I modsætning til disse resultater er teknologier, der bruger polykrystallinske celler, næppe i stand til at komme tæt på 20% -grænsen i dag, mens tynde filmbaserede teknologier næppe giver ca. 15 til 17% effektivitet.

Disse numre konkluderer muligvis den teknologiske overlegenhed af monokrystallinske PV-celler, men de beviser ikke, at den bedste beslutning er at købe sådanne paneler.

Du kan også vælge mindre energieffektivitet og en bedre prisindstilling for at spare penge. I denne henseende er polykrystallinske celler langt bedre, da de ikke er så svage som tynde filmbaserede teknologier og er noget billigere end monokrystallinske solceller.

Budgetproblemer

Nu tænker alle normalt på budgetproblemer, når det kommer til at købe eller fremstille et solcellepanel. DIY solcellepaneler er naturligvis billigere, men kvalitetsforskellene kan være store, for ikke at nævne, at du bliver nødt til at lægge en masse arbejde i det, hvis du vil have dine nye paneler til at udføre korrekt.

Hvis du beslutter at købe et solcellepanel, vil du på den anden side allerede have alle de nødvendige numre angående, hvor mange watt det producerer, og hvor stabilt det er. Ved at bruge en enkel matematik kan du derefter beregne nøjagtigt hvor mange af disse enheder du har brug for for at nå dit energimål. Du har mulighed for at lån 10000 kr for at gøre dit budget endnu større

Hovedproblemet her er, at der er mange mærker, der fokuserer på at tilbyde forskellige typer solpaneler baseret på et stort antal forskellige teknologier. Som et resultat kan du have svært ved at vælge mellem dem, og du bliver nødt til at kigge rundt på adskillige websteder for at finde ud af, hvad tidligere købere synes om et bestemt produkt.

De fleste mennesker ville tro, at omkring $ 3000 til $ 8000 ville være nok til et levedygtigt solpanel array; numrene kan dog fordobles afhængigt af dine behov og den teknologi, du vil bruge. Heldigvis begynder de fleste producenter allerede med at udvikle bedre teknologier, der giver folk mulighed for at købe mere effektive solpaneler til en betydeligt lavere pris.

Du skal dog tage alle valgmulighederne i betragtning og undgå at klæbe dig fast på nogle mærker, simpelthen fordi de har en “catchier” marketingdagsorden. I sidste ende viser tallene dig alt hvad du har brug for at vide, og du kan sammensætte dit eget sind om, hvilke typer paneler du skal købe, og hvor mange af dem du har brug for.