Solcelleanlæg – din CO2 neutrale energikilde

I løbet af 20 minutter udstråler solen lige så meget energi til jorden, som hele verdens befolkning forbruger i ét helt år. I de nordlige dele af Europa er udstrålingen fra solen imellem 900 og 1.200 kWh/m2, i nogle områder endda mere. Selv på en overskyet dag er der stadig nok energi, som rammer jorden.

solcelle.jpgBrugen af solenergi til produktion af el er den reneste og mest miljøvenlige energikilde, der findes. Udover dette er solenergi også til rådighed på de tidspunkter, hvor der er den største efterspørgsel efter den - i løbet af dagtimerne, hvor aktiviteten og produktiviteten i samfundet er på sit højeste. Denne energi kan udnyttes effektivt med solcelleanlæg fra Yellow Energy til at generere elektricitet til din hustand eller virksomhed.

Yellow Energy tilbyder tyske solcellepaneler af høj kvalitet, hvor ydelsestolerancer er på +3 %. Hos Yellow Energy har vi valgt at samarbejde med anerkendte producenter med mange års erfaring i at udnytte solens energi. Vores anlæg har dokumenterede resultater, som sikrer driftssikkerhed og højtydende solcelleanlæg.

  • Ydelsestolerance på +3 %
  • Test-vinder i flere test for grøn energi
  • pålidelig og sikker
  • optimal el-produktion
  • 25 års ydelsesgaranti

Husk, at vi gerne foretager en gratis projektering af din ejendom, så du kan få beregnet en ydelsesrapport samt et konkret tilbud på et solcelleanlæg tilpasset din husstand. Kontakt os her.

Få svar på nogle konkrete spørgsmål om solcelleanlæg i vores FAQ.