Miljø

Energi, der er skabt af et solcelleanlæg, er en af de grønneste alternative energikilder. Ligeledes producerer solcellerne den nødvendige energi til sin egen produktion inden for 1,5 - 2 år. Gennem hele deres levetid på over 35 år, producerer solceller fra Yellow Energy ægte grøn energi.

Bæredygtighed spiller en vigtig rolle i Yellow Energy og for at værne om miljøet, er vores solcellepaneler designet til at levere ren energi i mange år. Ved afslutningen af panelernes livscyklus, kan glas, aluminium og silicium fra panelerne genbruges. Det er med til at reducere belastningen på miljøet.

miljoe.jpgMed solcelleanlæg kan du selv producere elektricitet fra en fri og grøn energikilde, solen. Et solcelleanlæg forurener ikke og har en levetid på 35 til 50 år og med en minimal vedligeholdelse. Ved at installere et solcelleanlæg kan du bidrage til et renere miljø i fremtiden, da CO2 udledningen fra husstanden reduceres. Med et solcelleanlæg får du en således ren energikilde, som bidrager til at nedbringe den globale opvarmning.